Využitie vlastností martingálu v modeli životného poistenia - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Problematika martinálovej teórie v rámci stochastických procesov a jej aplikácia na vybrané pojmy modelu životného poistenia. Stručná informácia o príspevku prednesenom na seminári (Virt, 2006).