Historie, současnost a perspektivy Mezinárodního měnového fondu - Hlaváček, Karel
Historický pohľad na vznik Medzinárodného menového fondu. Zakladatelia, členstvo a členské kvóty v MMF. Čerpanie prostriedkov z MMF. Ciele MMF. Súčasná činnosť MMF. Ekonomická kritika MMF. Reakcia MMF na kritiku. Perspektívna zmena stratégie MMF.