Citačné indexy a ich miesto v procese hodnotenia vedeckých výsledkov - Mártonová, Renáta
Obsahové vymedzenie pojmu citácia. Citácia ako zdroj informácií. Pojem citačná analýza. Nástroje citačnej analýzy. Pojem citačný index (register). Klasifikácia citačných indexov. Historický pohľad na vývoj citačného indexovania. Formy citačných indexov. Výber a hodnotenie publikácií pre produkty Thomson ISI. Základné štandardy pre výber a hodnotenie časopisu. SCOPUS ako alternatíva Web of Science.