Vládny program - Jaroš, Martin
Z obsahu: Čo chystá slovenská vláda. Kabinet Roberta Fica dostal od parlamentu zelenú pre vládny program, ktorý je nesplniteľný. Buď vláda nedodrží podmienky vstupu do menovej únie, alebo nesplní väčšinu predvolebných sľubov. Navrhované výdavky a príjmy vlády. Právny štát - pokrok čakať netreba. V ústrety biznisu - odbúravanie byrokracie.