Potrebuje diplomacia marketing? - Čihovská, Viera
Marketing v diplomacii ako významný nástroj pri rozhodovacích procesoch o výbere cieľových skupín, presadení produktu na trhu a vybudovaní pozitívneho imidžu krajiny. Marketing územia. Marketing mix.