Úloha hospodárskej diplomacie pri riešení obchodných sporov - na príklade obchodného sporu o textilné výrobky medzi Čínou a EÚ - Dudáš, Tomáš, 1976-
Úloha hospodárskej diplomacie pri riešení obchodných sporov na príklade obchodného sporu medzi Čínou a Európskou úniou v oblasti textilných výrobkov. Obchodný spor medzi EÚ a Čínou v oblasti textilných výrobkov bol vyriešený Šanghajskou dohodou. Priebeh rokovaní medzi EÚ a Čínou. Problémy vznikajúce po podpise dohody a významná úloha hospodárskej diplomacie pri ich riešení.