Špecifiká spolupráce s francúzskymi obchodnými partnermi - Gavaľová, Viera
Francúzsko, ako hlavný promotér európskej politickej, ekonomickej, kultúrnej a obrannej identity v medzinárodných vzťahoch. Výkon obchodnej aktivity zahraničnou spoločnosťou vo Francúzsku. Charakteristika a praktiky francúzskeho manažmentu. Mentalita, špecifiká a kultúrne odlišnosti Francúzov.