Priemysel tlačí logistiku pred sebou - Jesný, Martin
Rýchly rast logistického trhu - príčiny. Logistika rastie zhruba dvojnásobným tempom ako ekonomika, v ktorej funguje. Dynamiku slovenskej logistiky má "na svedomí" priemysel, najmä automobilový. Nadnárodní logistickí hráči. Pohyby na trhu. Noví investori.