Konflikt v Sierra Leone a úloha diamantov v ňom - Skovajsa, Juraj
Sierra Leone - chudobná africká krajina s bohatými prírodnými zdrojmi. História Sierra Leone. Ťažba a obchod s diamantmi. Občianska vojna v Sierra Leone.