Životní pojištění v Jižní Africe - Langhammer, Miroslav
Oblasť životného poistenia v Južnej Afrike. Asociácia životných poistiteľov Južnej Afriky (LOA). Hodnota inflácie juhoafrického hospodárskeho prostredia. Rizikové produkty životného poistenia. Kódex ponúk poistenia. Kódex vybavovania žiadoistí. Systém vyplácania provízií a nákladov. Reforma penzií. Charta finančného sektora. Registre LOA.