Problémy účetnictví fúzí v ČR - Vomáčková, Hana
Význam pojmu fúzie. Definícia fúzie vymedzená podľa Obchodného zákonnáka ČR. v rámci vymedzenie tzv. premien obchodných spoločností. Účtovné metódy pre premeny obchodných spoločností v ČR. Hlavné problémy m,etód pre účtovné riešenia fúzií a ďalších premien obchodných spoločností.