Novela priniesla zmätok - Hinková-Dibarborová, Andrea
Zväz obchod a cestovného ruchu SR upozorňuje na problémy, ktoré vznikajú v obchodnej praxi pri vykonávaní zákona č. 278/2006 Z.z. - novela zákona o spotrebnej dani z liehu. Zväz obchodu žiada návrat k predchádzajúcemu stavu.