Fair Trade dobýva Európu - Košťál, Daniel
Záujem o Fair Trade (spravodlivý obchod) tovary narástol najmä za posledných 5 rokov. Tržby za ich predaj sú viac ako dvojnásobné. Európa predstavuje pre Fair Trade najväčší trh. Na európskom trhu možno kúpiť aj také tovary, ktoré túto značku nemajú, ale patria pod systém Fair Trade.