Rast úverov domácnostiam na Slovensku - Rychtárik, Štefan
Miera zadlženia domácností. Porovnanie rastu úverov domácnostiam v rámci Európskej únie. Prehľad percentuálneho rastu úverov na bývanie v krajinách EÚ. Porovnanie Slovenska s novými členskými štátmi. Porovnanie významu úverov domácnostiam v cudzej mene. Porovnanie štruktúry úverov domácnostiam. Zhodnotenie rastu úverov domácnostiam na Slovensku. Finančná pozícia domácností.