Riadenie rizika a hodnotenie výkonnosti podniku - Klučka, Jozef
Definícia rizika. Klasifikácia podnikových rizík. Riadenie rizika. Strategický manažment a riadenie. Riadenie rizika ako súčasť správy a riadenia podniku. Hodnotenie výkonnosti podniku.