Biologie, ekonomie a podnikání - Jirásek, Jaroslav A.
Uplatňovanie biologických poznatkov v ekonómii a podnikaní. Pojem organizmus a organizácia v biológii a ekonómii. Entropia. Darwinov evolucioizmus. Sociálna organizácia. Evolúčne potreby súčasnosti.