Podpora obnoviteľných zdrojov energie na Slovensku: Ako začať alebo ako ďalej? - Polonec, Ľubomír
Postavenie obnoviteľných zdrojov energie (OZE) na Slovensku. Medzinárodné a národné ciele rozvoja obnoviteľných zdrojov energie. Ekonomické aspekty výroby elektriny a podporné mechanizmy. Podpora rozvoja OZE. Podporný systém pre Slovensko.