Aspekty uplatnenia veternej energetiky na Slovensku - Kudelas, Dušan
Špecifikí veternej energetiky. Prírodné podmienky Slovenska z hľadiska využívania veternej energie. Potenciál veternej energie na Slovensku. Súčasný stav využívania veternej energie na Slovensku. Podpora využívania veternej energie. Možné smery rozvoja veternej energetiky. Investičné náklady projektu veternej energie.