Decentralizácia verejnej správy v zrkadle predstaviteľov samosprávy, štátnej správy a občanov - Žárska, Elena, 1955-
Reforma verejnej správy na Slovensku a jej východiská. Informovanosť, priebeh a obsah reformy vo výsledkoch dotazníkového prieskumu. Prínosy a riziká reformy verejnej správy. Decentralizované kompetencie vo výkone samosprávy VÚC a obcí. Fiškálna decentralizácia. Kontrola vo verejnej správe. Postoj občanov k reforme verejnej správy.