Alternatívne metódy zvyšovania efektívnosti vo verejnej správe - Kosorín, František
Hlavné postupy a metódy zefektívňovania procesov v štátnej správe a samospráve: programové rozpočtovanie, strednodobé rozpočtovanie, verejné obstarávanie, štandardy oceňovania nehnuteľností, systém hodnotenia kvality práce, controlling.