Sankcie pri dani z pridanej hodnoty s príkladmi - Rakovská, Jana
Na konkrétnych príkladoch z praxe je uvedené, kedy a v akej výške môže správca dane uložiť platiteľovi DPH za porušenie povinností pokutu alebo sankčný úrok.