Zdaňovanie nebytových priestorov daňou z bytov a daňou zo stavieb - Bubeníková, Irena
Právna úprava zdaňovania nebytových priestorov daňou z bytov a daňou zo stavieb. Zavedenie dane z bytov. Vlastníctvo bytu a nebytového priestoru. Definovanie bytového domu. Druh stavby. Nebytový priestor v bytovom dome, ktorý sa zdaňuje daňou zo stavieb. Predmet dane z bytov. Základ dane. Sadzba dane z bytov. Dvojaký režim zdanenia.