Základné imanie účtovných jednotiek a jeho zmeny - Moravcová, Katarína
Základné imanie tvorí dôležitú súčasť vlastného imania účtovnej jednotky, o ktorom sa účtuje v účtovnej skupine 41. Základné imanie a obchodné spoločnosti. Zvyšovanie základného imania. Základné imanie a výsledok hospodárenia. Účtovný zisk a jeho rozdelenie v obchodných spoločnostiach. Účtovanie vlastného imania fyzickej osoby - podnikateľa.