Retail deriváty - Mokrička, Peter
Pojem retail deriváty. Zložky retail derivátov. Členenie retail derivátov. Pákové produkty. Warranty. Knockt-out produkty. Investičné produkty. Akciové dlhopisy. Investičné certifikáty. Význam a členenie investičných certifikátov.