Zhrnutie správy o makroekonomickom vývoji a vývoji verejných financií SR za I. polrok 2006 a predikcia vývoja do konca roka
V nadväznosti na zverejnenú Štatistickú správu o základných vývojových tendenciách v hospodárstve SR v 1. štvrťroku 2006 a mesačné indikátory o makroekonomickom a fiškálnom vývoji dostupné do júna 2006 vypracoval IFP aktualizáciu svojej predikcie o makroekonomickom a fiškálnom vývoji v roku 2006.