Návrh opatrení na zosúladenie rodinného a pracovného života na rok 2006 s výhľadom do roku 2010
Dokument je návrhom opatrení na zosúladenie rodinného a pracovného života, ktorého zámerom je nastavenie politiky zosúladenia formulovaním konkrétnych opatrení ako aj spôsobov implementácie do roku 2006 s výhľadom do roku 2010. Pre návrh opatrení je dôležité poznať meniacu sa štruktúru rodiny, mieru zamestnanosti osôb s rodinnými povinnosťami ako aj výrazné zmeny právneho systému, ktoré vytvárajú legislatívne podmienky pre zlepšenie postavenia osôb s rodinnými povinnosťami na trhu práce.