Monitorovanie kvantitatívnych ukazovateľov podhodnotenia - Križian, Daniel
Identifikácia kritérií, ktoré podľa empirických dôkazov sa ukázali byť ako spoľahlivé ukazovatele podhodnotenia a zhrnutie empiricej evidencie, ktorá potvrdzuje ich správnosť. Ukazovateľ P/NCAV (net-current-asset-value). Problematika P/NCAV.Ukazovateľ P/B. Ukazovateľ Tobinov q - kvocient. Problematika Tobinovho q-kvocientu. Ukazovateľ P/E. Problematika P/E. Ukazovateľ dividendovej výnosnosti (dividend yield).