Emócie v investovaní - Cár, Tomáš
Emočné odchýlky a investori. Disposition effect. Citová naviazanosť. Zmena rizikovej preferencie. Sociálne vplyvy. Ako sa ubrániť psychologickým odchýlkam. Ovládanie strachu a túžby.Úspešný investor.Psychologické vlastnosti veľkých investorov.