Implementácia Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ v SR - Izakovičová, Beáta
Hodnotenie podpornej politiky poľnohospodárstva v SR po vstupe do EÚ. Článok hodnotí vývoj podpôr zatriedených do štyroch hlavných skupín: priame platby, podpory v rámci organizácie trhu, rozvoja vidieka a národných opatreníí a prináša porovnanie podpôr s údajmi Českej republiky a Poľska. Vzrástol najmä objem prostriedkov v rámci organizácie trhu.