Vývoj spotreby jednotlivých druhov mäsa v SR a v krajinách Európskej únie - Krížová, Slávka
Spotreba jednotlivých druhov mäsa v SR a trendy vývoja. Získané výsledky boli porovnávané s dostupnými údajmi zo štátov Európskej únie a vybraných krajín sveta. Slovensko sa zaraďuje medzi štáty s najnižšou spotrebou mäsa v rámci EÚ (2003).