Scientia et Societas recenzovaný spoločenskovědní časopis
Recenzovaný vedecký časopis, ktorý sa zameriava na publikovanie pôvodných vedeckých statí z ekonómie, manažmentu, právnych a politických vied, psychológie a ostatných spoločenských vied.