Počítačoví hackeri - Jarošová, Gabriela
Z obsahu: Kyberkriminalita? Realita. Ochrana systémov. Význam informačnej bezpečnosti podľa odvetví. Útok hackerov na Národný bezpečnostný úrad (NBÚ) - prienik do systému NBÚ. Kriminálnici a hrdinovia. Najväčšou slabinou každého systému sú ľudia.