Proč čekat?! Nechte zákazníka, aby se obsloužil sám - Veselka, Martin
Stúpajúca obľuba samoobslužných systémov v európskych bankách. Samoobslužné vybavovanie rutinných operácií samotnými klientmi. Fungovanie samoobslužných systémov. Hlavné výhody spojené s využívaním samoobslužných systémov zákazníckych centier. Multimediálna komunikácia.