Cesta firmy Telefónica na výslnie - Pressburg, Adrian Peter
Slovensko sa dočkalo rozhodnutia o vstupe tretieho mobilného operátora. Komisia vybrala španielsku spoločnosť Telefónica 02. Čo môže nový operátor priniesť Slovensku.