Nové výzvy pro marketingové odborníky - Davis, Scott
Spoločenské zmeny a technologické prelomy ovplyvňujú stav marketingu a vyvolávajú nové trendy a výzvy v tejto oblasti. Súčasné trendy tvarujú marketing a vytvárajú nové pravidlá. Z prieskumu spoločnosti Prophet vyplýva, že marketingoví odborníci musia zaujímať širší pohľad na svoju úlohu ak chcú úspešne prispievať k rastu svojich firiem. Charakteristika výsledkov prieskumu spoločnosti Prophet, týkajúcich sa zlepšovania firemnej a marketingovej stratégie.