Jak správně vybrat kouče - Hejduková, Klára
Investovanie do ľudí formou koučovania. Rozhodovanie ako si vybrať najvhodnejších koučov, a zaistenie návratnosti vložených prostriedkov. Rady, ako pristupovať k výberu kouča. Osobnosť kouča. Skupinové a pilotné koučovanie.