Daňová kontrola - vaše práva a povinnosti - Chorvátová, Janka
Podstata daňovej kontroly, jej proces podľa zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Začiatok, prerušenie, ukončenie daňovej kontroly. Rozhodnutie po daňovej kontrole - platobný výmer.