Trh s kanceláriami - Sedlák, Miro
Z obsahu: Biznis s kancelárskymi priestormi sa mení. Kancelárie? Podmienky už diktuje zákazník. Kancelárií je v Bratislave čoraz viac. Regióny. Mimo Bratislavy sa stavia len výnimočne. K výstavbe nových kancelárií v regiónoch sa banky stavajú opatrne. Najvýznamnejší hráči v office realitách.