Federální model a evropská realita Krize ligitimity a její překonání - Belling, Vojtěch
Problematika úlohy európskeho federálneho modelu v súčasnom štádiu európskej integrácie. Otázky vhodného modelu ústavného usporiadania Európskej únie a politické rozhodnutia. Národné parlamenty ako prostriedok legitimizácie rozhodovacieho procesu.