Islámská charita v době globalizace - Bureš, Jaroslav
Popis a zhodnotenie islamského sociálneho systému v rámci tzv. islamskej morálnej ekonomiky. Princípy a rozdiely pri naplňovaní charitatívnych cieľov v sunnitskom a šítskom islame, v kresťanstve a v súfijských rádoch.