Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky august 2006
Doprava, pošta, telekomunikácie a rozvoj informačnej spoločnosti. Pôdohospodárstvo. Starostlivosť o životné prostredie. Bytová výstavba a regionálny rozvoj. Sociálna oblasť. Politika zamestnanosti. Pracovné vzťahy a sociálny dialóg. Sociálne zabezpečenie. Podpora rodiny. Podpora rodovej rovnosti. Efektívnosť inštitúcií. Pokračovanie.