Bariéry rozvoja a príčiny ich zániku - Bujnová, Darina
Bariéry rozvoja malého a stredného podnikania - daňové a odvodové zaťaženie, nízka vymožiteľnosť práva, administratívne bariéry. Podnikateľské prostredie a právne predpisy. Tvorba právnych predpisov a hodnotenie dopadov.