Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Vymedzenie pojmu platobný styk hotovostný a bezhotovostný platobný styk. Fázy platenia. Príkaz na úhradu a príkaz na inkaso. Príklad na výpočet poplatkov z oblasti založenia a vedenia bežného účtu. Nástroje bezhotovostného platenia. Zmenky, ich klasifikácia.