Úvod do štúdia demografie - Finková, Zuzana
Recenzia na publikáciu Úvod do štúdia demografie od Brezáka, J. Kniha je určená pre širší okruh čitateľov, ktorí sa zaoberajú problematikou z oblasti sociálnej práce a sociálnej politiky. Práca je členená do 10 kapitol.