Kto je kto na finančnom trhu Sprostredkovateľské a poradenské profesie doma a v zahraničí - Kopál, Róbert
Nové oblasti finančného trhu a finančný sprostredkovatelia. Situácia vo svete. Aktuálna situácia na Slovensku. Sprostredkovateľ investičných služieb. Sprostredkovateľ starobného dôchodkového sporenia. Sprostredkovanie v oblasti poistenia a zaistenia.