Programové stanovenie ceny v malých neziskových organizáciách - Hajduch, Ľudovít
Autor podáva programové stanovenie ceny za produkty malých neziskových organizácií, ktorých členmi sú nadšenci bez ekonomického vzdelania. Spôsoby stanovenia ceny: nákladovo-orientované spôsoby, dopytovo-orientované spôsoby, konkurenčný spôsob.