Umění prezentace spočívá ve výběru informací - Bedrnová, Eva
Ciele prezentácie. Publikum a osobný kontakt. Obsahová stránka prezentácie. Desatoro úspešnej prezentácie. Chyby v prezentácii. Vizuálna stránka prezentácie. Vzhľad rečníka.