Guerilla marketing Jak přesvědčit vtažením do hry - Frey, Petr
Pojem guerilla. Vznik guerillového marketingu. Názory marketérov na využitie guerilla marketingu. Ambush marketing. Guerila sponzoring a guerilla PR.