Rozdíly mezi reklamou klasickou a politickou jsou dost podstatné - Štajer, Libor
Základ politickej a volebnej reklamy. Hlavné rozdiely. Legislatíva. Požiadavky na volebnú kampaň. Osobnostné práva politikov. Klasická politická reklama.