Označování manipulačných jednotek - Vítek, Miloslav
Pre zabezpečovanie bezproblémovej manipulácie s paletovými jednotkami zvlášť v medzinárodnom styku, slúži ich označovanie štnadardnými nápismi a značkami. Všetky tieto ozančenia sú povinné a jednoznačne určené a musia spĺňat podmienky dokonalej vizuálnej identifikácie a tiež správnej interpretácie v každom mieste dopravného reťazca a v ktorejkoľvek krajine. Značenie paletových jednotiek. Grafické značky. Značkovacie, kódovacie a dotlačovacie zariadenia samolepiacich etiket.